Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > 2 plass i Spring Cup natt stafett.

2 plass i Spring Cup natt stafett.

25 mars 2011

Et bilde sier mer enn tusen ord.

Det ble en fin sesongåpning for Raumars unge gutter i dagens nattstafett. Torben åpnet bra, selv om han slet litt underveis med o-teknikken, da han bare var vant til snøen og gateløp fra Oslo. Vetle gjorde jobben og forminsket avstanden, og løp en bra etappe
. Eskil viste hva han er god for denne sesongen, løp laget opp i teten, og alt var duket for en intens kamp mellom verdensmester 2010 Olav Lundanes, Juniorverdensmester 2001 Marius Bjugan og vår egen Junior NM stafett-champ i stafett Eirik Kamstrup Hovind . Olav ble litt for sterk og kunne løpe inn i en klar seier. MEN, Eirik viste at Bislett-treningen ga uttelling, og løp inn til en veldig bra 2.plass. Det gir mersmak, og vi gleder oss til fortsettelsen!

I tillegg til Guttas opptur, løp også Anne KH inn til en veldig god 3.plass i dame eliteklassen.

Tags:

  1. Marie
    26 mars 2011 @ 10:46 | #1

    Herlig gutta! 😀

  2. Tron Erik
    26 mars 2011 @ 00:23 | #2

    Gratulerer, kjempeinnsats 🙂

Kommentarer er stengt