Hjem > Nyheter > Sesongavslutning med schvung over

Sesongavslutning med schvung over

18 oktober 2010

O-sesongen ble som vanlig avsluttet med Blodslitet i Fredrikstad, og som vanlig var Raumar-løpere med på å sette sitt preg på mange av klassene, og som vanlig var det i ungdoms- og juniorklassene våre løpere beit best fra seg
.

Men for for en gangs skyld å begynne med de andre, kan vi nevne at to Anner, nemlig Anne Berit og Anne Grethe, ble nummer 2 og 4 i henholdsvis D60 og D45.

Så må vi ned til juniorene før i finner neste topplassering. I guttas juniorklasse lå Eskil, Vetle, Eirik og Sondre bra ann etter første runde, men de to første holdt lengst, og dro med i klynga som løp omtrent like fort som Anders Nordberg gjorde i seniorklassen. Til slutt tok Eskil spurten, mens Vetle måtte gi noen meter på de siste postene, og ble nummer 4 . Eirik løp også bra veldig lenge, men tapte 10 plasser på en bom på siste post.
I damenes juniorklasse var Oda vår eneste representant, og gjennomsnittsplasseringen ble dermed veldig bra. Oda løp er sterkt løp, og kom inn til en andreplass, som hun hadde holdt et godt grep om hele sisterunden.
I ungdomsklassene ble Vetle og Magne nummer 2 og 3, mens Karoline virka godt fornøyd med sin 8. plass.
Alt i alt en fin sesongavslutning, med noe tunglest kart, mange skrenter å klyve opp og ned, og morsomme løyper som brukte terrenget for alt det var verdt – og ga veivalgsmuligheter som mange kunne bryne seg på.