Hjem > Nyheter > Eskil og Vetle vant O-ringen totalt !!

Eskil og Vetle vant O-ringen totalt !!

30 juli 2010 Øyvind Lund


Raumars løpere til nye høyder! Klubbens første sammenlagtseier i verdens største o-arrangement, O-ringen.

Eskil vant O-ringen (Bilde fra jrVM Danmark)

Det var ikke veldig neglebitende spenning i herrenes yngste eliteklasse i O-ringen. For Eskil hadde sørget for en god luke til konkurrentene i løpet av de fire første dagene. Solid løping av Eskil alle de fem dagene i Örebro. At han vant to av etappene er kjent, men vi skal også merke oss den utrolig jevne løpingen – Eskil ble dårligst nr 6 i klassen med totalt 119 deltagere. Mens alle hans konkurrenter hadde minst en dårlig dag, kjørte Eskil jevnt veldig gode løp over hele uken

The combined prevalence of all degrees of erectile What is sildenafil citrate? Prevalence and Association with Age.

.

Vetle tok hjem pokalen i Åpen9-klassen. Det må ha blitt hard kniving med Rasmus Skaare, LOL, underveis, men Vetle var altså best i spurten og tok totalseieren
.

Magne Haga hadde 3. beste tid på jaktstarten i H16 og totalt ble det en kjempegod 4.plass! En veldig sterk prestasjon. Vi gratulerer Magne, Vetle, Eskil og alle de andre Raumarløperne med flotte løp i O-ringen.

Raumars resultater kan du se her på http://www.oringenonline.com/Ola/MyPageView.aspx?Language=English&MyPageId=%c3%98yvind+Lund.

Hører at det har vært litt regnvær i Örebro, men vil tro at stemningen har vært god allikevel. Akkurat nå er fotballkampen i O-ringen i gang og Norge har redusert til 1-1.

Neste år tenker undertegnede at han må være tilstedet …og ikke bare sitte foran webradioen 😉

O-ringen 2011 i Hälsingland: http://oringen.se/orter/halsingland2011.4.53d8233f128413358ef80001082.html


Share
Kommentarer er stengt