Hjem > Nyheter > Bronse til Vetle på mellomdistansen i jr-VM Skiorientering

Bronse til Vetle på mellomdistansen i jr-VM Skiorientering

10 februar 2010 Terje Bråten

jrvm_mellom_Vetle_lite.JPGVetle Ruud Bråten gikk inn til 3.plass og bronsemedalje på åpningsdistansen onsdag 10/2 i jr-VM Skiorientering i Romania
. Han var bare 1 sek bak sølvmedaljen som gikk til lagkompis Rasmus Korvald Skaare fra Lillomarka/Norge. Seieren gikk til Russland.

Vetle gjorde noen småfeil underveis og var ikke helt fornøyd med det o-teknisk på dagens distanse, men var kjempefornøyd med plasseringen.

Eirik Kamstrup Hovind ble den tredje beste norske med en 25.plass.

Eskil Kinneberg var uheldig og falt på veg mot 2.post og brakk en ski og ødela kartstativet . Dermed var hele løpet ødelagt
. Han endte til slutt på 28.plass.

Vi gratulerer Vetle med bronsemedaljen i jr-VM!

Jr-VM går i Miercurea Ciuc som ligger ca 4 timers kjøring nord for Bucuresti. Byen er en universitetsby som er vel forberedt på dette arrangementet som inngår i "The Skiorienteering World Winter Week".

Det er en fryd å være tilstede her
. Alt er så langt veldig bra tilrettelagt.

jrvm_mellom_Vetle.JPGVetle hadde som målsetning å ta en individuell medalje under mesterskapet og det klarte han allerede på åpningsdistansen
. Han viste igjen sine gode egenskaper ved å gå årets beste ski-o løp i et mesterskap.

jrvm_mellom_Eirik.JPGEirik fikk aldri flyten på dagens mellomdistanse og tapte litt tid hele veien underveis.

jrvm_mellom_Eskil.JPGEskil var dagens uheldigste og brakk en ski og ødela kartstativet. Ny ski fikk han på reservestasjonen, men kartet måtte han holde i hånda. Dermed var løpet helt ødelagt.

jrvm_mellom_lag.JPGDet var god laginnsats av de norske juniorene i dag. Barbro Kvåle vant jentenes klasse med Marie Asprusten på 2.plass og Rasmus og Vetle henholdsvis 2 og 3 i gutteklassen. 4 medaljer – det er kjempebra! I jenteklassen ble Maren Haverstad 4 og Anna Ulvensøen 6 – 4 norse jenter blant de 6 beste.