Hjem > Nyheter > Oda la inn klubbens beste søknad i NOM testløp

Oda la inn klubbens beste søknad i NOM testløp

21 mai 2009 Terje Bråten

NOM_test_Oda.jpgOda Wennemo løp inn til 2.plass i D17-20E på sprinten i uttaksløpene til Nordisk mesterskap
. Med det resultatet la hun grunnlaget for en god søknad, men fortsatt gjenstår de 2 viktigste konkurransene
. I den samme klassen ble Trine Breen nr 12.

I H17-20E ble Eskil Kinneberg best med 11.plass, rett foran Vetle Ruud Bråten på 12.plass og Eirik Kamstrup Hovind på 14.plass
.

I D17-20E er det Oda og Trine som har de største mulighetene til å kvalifisere seg foran de to siste konkurransene. Lørdag er det mellomdistanse og søndag langdistanse.

I denne klassen ble Stine Haga Dalberg nr 32, Vilde Dalgaard nr 50 og Turid Kamstrup Hovind nr 68. Klasen ble overlegent vunnet av Britt Ingunn Moian Nydal fra Lillomarka.

I H17-20E har Eskil, Vetle og Eirik gode muligheter for å kvalifisere seg, men de må nok prestere i de to siste konkurransene også. I denne klassen løp også Brage Ekroll Jahren inn til 30.plass. I denne klassen ble det delt seier mellom brødrene Ulf og Jo Forseth Indgaard fra Frol.

NOM_test_EirikR.jpgI klasse H21E1 løp Eirik Rustad best av våre og ble nr 22 etter et godt gjennomført løp
. Simen Rustad ble nr 38 og Trygve Tømta nr 47.

På bildet ser vi Eirik Rustad passere etter vel 5 minutters løping.